Fruitkisten kopen ?

Fruitkisten kopen ? Ja zeker!

Fruitkisten zijn nog steeds erg trendy en populair! Eigenlijk een ‘must’ voor je (woon)winkel, tuincentrum of bouwmarkt. Of het nu zomer, herfst of winter is, de consument pakt de fruitkisten nog steeds graag mee. Zeker omdat je er eindeloos nieuwe dingen mee kunt creëren.

De 2e hands fruitkisten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de moestuin – als tafel – als bijzettafel op wielen – als kast – als bureau – als dressoir – als plantenbak – als presentatie op een beurs – en ga zo maar door. Op pinterest kom je trouwens ook veel leuke ideeën tegen.
Maar waar koop je tegenwoordig B2B goede kwaliteit 2e hands fruitkisten? Bij dé FRUITKISTEN Importeur / Groothandel Imhof & Stevens in het pittoreske Diepenheim, een stadje in de gemeente Hof van Twente in de provincie Overijssel, gelegen aan de rivier de Regge.


Importeur / Groothandel Imhof & Stevens BV te Diepenheim

  • Minimale afname is een pallet met 60 stuks 2e hands kratten (HP 001 – KRAT NATUREL 50X40X30 CM OUD).
  • De houten kisten zijn doorgaans direct uit voorraad leverbaar, franco huis levering afhankelijk van het afleveradres.
  • Maandag t/m vrijdag tussen 8:30 – 16:30 is het ook mogelijk om de fruitkisten Cash & Carry af te halen (C&C Groothandel).
  • Grote aantallen nodig? Bel 0547 35 23 22 of mail naar sales@imhofstevens.nl en vraag naar de mogelijkheden!

HP 001 fruitkisten te koopHP 001_1 fruitkisten te koopHP 001_2 fruitkisten te koop

fruitkisten-ImhofStevens

De oude kisten kun je ook bekijken / bestellen tijdens de verschillende vakbeurzen. Voor de actuele vakbeurzen verwijzen we je graag even door naar onze beursagenda!  

Uiteraard kun je de fruitkisten ook real life bewonderen in onze showroom! Op dit moment presenteren wij ook onze nieuwe Voorjaar & Zomer collectie 2019! Dus ben je naast de fruitkisten nog op zoek naar huis- en tuindecoratie in diverse materialen zoals clayfibre, aardwerk, polyester of polyresin, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons salesteam staat voor je klaar, heel graag tot ziens in Diepenheim.

presentatie fruitkisten wit

R.S.