Imhof Stevens de groothandel voor al je decoratie - kip op rand 1200-400

Groothandel Decoratie

Imhof & Stevens: dé groothandel voor al je decoratie

Het lijkt er buiten nog niet op, maar de lente is eindelijk in aantocht. Dat betekende vroeger de grote schoonmaak, maar ook nu is dat voor de meesten een periode om binnen en buiten de boel om te gooien. Ben jij daar klaar voor? Heb je je decoratie al ingekocht? Of zoek je nog een groothandel om je decoratie het hele jaar door in te kopen?

Of je nou een ‘stenen’ winkel hebt of een webshop, ieder jaar is het weer zaak om ruim op tijd, en vooraf, te bepalen wat de trends worden en om de juiste decoratie in je winkel te tonen. Met een piek in het voorjaar en tijdens de december feestdagen, wil je een groothandel waar je je decoratie artikelen het hele jaar door kan inkopen, zonder lange levertijden of ingewikkelde internationale aankopen. Toch?

Decoratie groothandel

Waar koop jij je decoratie eigenlijk in? Zou het niet handig zijn wanneer je één inkooppunt had, waar je al je decoratie – het hele jaar door – zou kunnen inkopen? Stel nou dat er een groothandel zou zijn die vanuit Nederlandse voorraad rechtstreeks en direct kan leveren. Die internationaal jouw decoratie materialen uitzoekt, controleert en aankoopt en het in Nederland op voorraad houdt. Een groothandel die ook zelf produceert, om snel en accuraat op trends en wensen te kunnen inspringen. Zoek niet verder en check snel het klantenportal van Imhof & Stevens, waar je dit alles, en meer vindt.

Noaberschap en trends bij jouw groothandel decoratie!

Jouw groothandel Decoratie vind je in het oosten van het land, waar nuchtere Noaberschap nog bestaat, maar waar we zeker niet achter de feiten aan lopen. Integendeel, Imhof & Stevens is een groothandel die niet alleen de trends volgt, maar ook regelmatig de trends in decoratie bepaalt! Dat Noaberschap zie je terug in ons klantencontact en aftersales, maar ook in de duurzaamheid van onze decoratie artikelen en onze maatschappelijke betrokkenheid. Maar uiteindelijk gaat het jou natuurlijk om de decoratie die je zoekt! In ons klantenportaal zie je in 1 oogopslag onze voorraad, de nieuwste producten die constant worden aangevuld, maar ook jouw prijzen wanneer je bent ingelogd. Meer weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Bling Bling

Wat denk je van onze prachtige gouden collectie beelden en verlichting? De stoere gouden struisvogel lamp, onze bekende olijke Tuinkabouter van Stoobz (al dan niet met middelvinger 😉) of een gouden eikel als bloembak! Bij Imhof & Stevens vind je vaak net even iets anders, waardoor je je klanten echt iets bijzonders kan bieden.

Dit is maar een kleine greep uit onze voorraad gouden decoratie, kijk maar eens rustig even rond. En zoek je iets unieks, maar vind je het desondanks niet in onze collectie, vraag dan gerust naar de mogelijkheden!