Imhof & Stevens: jouw groothandel voor de Kerst

Heb jij je winkel of webshop al gevuld met Kerstartikelen? En koop jij je Kerstartikelen bij een vaste groothandel, of ga je elk jaar opnieuw op zoektocht of beurzenbezoek?

Het lijkt wel of we er ieder jaar iets eerder aan moeten geloven. Pepernoten in augustus, de eerste Kerstballen liggen naast je restanten zwembaden en buitenkussens. Voor de particulier is het soms wat verwarrend, maar bij Imhof en Stevens leeft het Kerstgevoel het hele jaar door! Dus wanneer je ook wilt beginnen met de Kerstsfeer in jouw winkel, wij zijn dé groothandel voor de Kerst periode. Wat zeg ik: voor alle decoratie producten voor jouw winkel!

Groothandel kerstartikelen

Koop jij je Kerst decoratie online of het liefst rechtstreeks via de beurs bij de groothandel? En heb je dan een speciale groothandel voor je Kerst decoratie?

Bij ons vind je alles! Wij hebben speciaal voor de retail een uitgebreide webshop, waar je online je kerstartikelen kan inkopen. Online, B2B, maar altijd persoonlijk! We hebben alle soorten kerst decoratie voor jouw winkel, tuincentrum of webshop. En: het hele jaar door een ruime en actuele voorraad. Dus of je nou je bestaande voorraad wil aanvullen, of alvast voor volgend jaar wil inslaan: bij Imhof & Stevens ben je op het juiste adres. Wholesale, import & export since 2013! Doordat wij niet alleen inkopen, maar ook veel zelf produceren, kunnen we snel inspringen op nieuwe trends. Daarbij garanderen we ook de kwaliteit, doordat we het hele productieproces vanaf het begin in eigen handen hebben. Onze overige leveranciers voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen. Kortom: Imhof & Stevens is dé groothandel voor alle Kerstartikelen.

Haal het Kerstgevoel in jouw shop

Wat jouw klanten ook zoeken en welke kerst accessoires je in je winkel wilt uitstallen, bij ons vind je het allemaal. En we dagen je graag uit: laat je verrassen door ons enorm uitgebreide assortiment. Wat denk je van ons wandkleed van jute of fluweel met een prachtige Kerstboom inclusief LED-verlichting, voor de klant die voor gemak óf een extra boom gaat? We hebben gedetailleerde waxinelichthouders met nostalgische tafereeltjes, doen mee met de trend van ‘levensechte’ Kerstboom accessoires (van roze balletschoen tot aan macarons waar je honger van krijgt), maar ook kerststallen en ‘Marokkaanse’ windlichten. En vanzelfsprekend blijven de kerstengeltjes, kerstkindjes en de bijbehorende herten in alle maten en soorten een vast onderdeel van onze Kerstdecoratie. Sommige tradities moet je niet verbreken.. Kortom: voor elk wat wils, vinden wij geen loze belofte!

Farmwood Animals, inspired by nature!

groothandel kerst polyresin egel

Sfeer impressie Christmasworld

groothandel kerst - herfst

Ben jij een trendsetter?

Er is niet echt meer 1 trend per jaar, dat zien we al heel lang. Als we dan toch een trend moeten noemen, dan is het vooral dat een ieder zijn of haar eigen kerstsfeer bepaalt, en naar eigen smaak de Kerstdecoratie kan inkopen. Van ingetogen Scandinavisch en rustige natuurtinten tot Amerikaanse toestanden met zoveel mogelijk kleur en lichtjes.

Wat je ook zoekt: met jouw persoonlijke inlog koop je precies de stijl en hoeveelheid in die jij nodig hebt, en kan je ook makkelijk een pre-order of nabestelling doen. Eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of bekijk hier alvast ons team.

Welcome at Christmasworld 2022!

Ben jij al helemaal klaar voor Kerst 2021, maar wil je je samen met ons voorbereiden op je Kerstinkopen voor 2022? Dat kan! Bezoek ons dan op dé Kerstbeurs van Europa: Christmasworld 2022! Deze pre-order B2B beurs is the place to be voor het kerstseizoen 2022. Wij kijken er enorm naar uit, zien we je daar? Meld je dan hier vast aan!

Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet namens het hele Imhof & Stevens team,

Marc Imhof & René Stevens

sales@imhofstevens.nl
www.imhofstevens.nl