Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

KERSTDECORATIE GROOTHANDEL

Imhof & Stevens: dé groothandel voor al je kerstdecoratie

De kerstsfeer is bij ons nooit ver weg. Zomer en winter zijn we op zoek naar de mooiste kerstdecoratie voor binnen en buiten. Dat betekent voor jou dat je nooit meer hoeft te shoppen en combineren bij meerdere groothandels om online je kerstdecoratie in te kopen, maar vind je gewoon alles op een vertrouwd adres. Denk aan een uitgebreide collectie authentieke, natuurlijke of juist kleurrijke kerstbeelden.

We speuren het hele jaar door naar die kerstfiguren en kerststallen die opvallen, van groot tot klein. Want in onze webshop vind je naast kerstballen, windlichten, sneeuwbollen of LED-decoratie, ook de fijne details, zoals goud- en zilverkleurige kerststekers voor de bekende kerststukken op tafel, prachtige winterse tafereeltjes die doen denken aan vroegere tijden of kleine kersthangers in verschillende stijlen. Ook de kerstman mag natuurlijk niet ontbreken. Hip met zonnebril, of nostalgisch met een laagje sneeuw op zijn kerstmuts… Welke stijl je deze kerst ook wilt aanbieden, je vindt het in onze kerstdecoratie groothandel.

Kerstgroothandel Imhof & Stevens

Haal de kerstsfeer naar je webshop, tuincentrum of woonwinkel. Mensen zijn steeds meer op zoek naar de gezelligheid in huis, zeker rondom de kerstdagen. En daarvoor vind je alle belangrijke onderdelen in onze webshop. Naast de kerstdecoratie en kerstaccessoires bestel je daar ook onze SID Sparkle Kerstverlichting! Alles in LED, dus duurzaam en veilig, maar wel een prachtig warm licht, dat de finishing touch geeft aan de kerstsfeer. Na een bezoek aan onze webshop ben je helemaal klaar voor de kerstdagen. En jouw klant dus ook!

PS: Herten mogen niet ontbreken deze kerst. We hebben ze als kersthanger voor de kerstboom, in natural brown of shiny silver. Maar ook als kerststeker of bronzen kerstbeeld, en vergeet vooral onze XL kerstdieren niet; daarmee trek je gegarandeerd bekijks!

Inkoop Groothandel Kerstartikelen

Op welk moment jij je winkel of webshop ook wilt gaan vullen met kerstartikelen, wij zijn er klaar voor. Wij zorgen er als jouw persoonlijke kerstdecoratie groothandel voor dat onze schappen in de maanden voor Kerst volop gevuld zijn met alle mogelijke kerstdecoratie. Maar wanneer je halverwege nog weer wilt aanvullen is dat ook geen probleem: alles is mogelijk! Je bestelt jouw kerstdecoratie eenvoudig online in onze webshop met een persoonlijke inlogcode, waarbij je gegarandeerd bent van een snelle levering in heel Europa!

Kerstdecoratie Groothandel Online

Wij zijn dé online decoratie groothandel voor de Kerstperiode. Je vind online alles op het gebied van kerstdecoratie. Wij hebben speciaal voor jou als retailer een uitgebreide webshop, waar je snel en makkelijk al je kerstartikelen online kan inkopen. Met je persoonlijke inlogcode zie je direct de actuele voorraad kerstdecoratie. Kerstfiguren, kersthangers, kerststekers, kerstverlichting, kerstdecoratie en van nog veel meer sfeervolle kerstartikelen, wat je ook maar zoekt!

Uiteraard ontmoeten we je ook graag offline, in onze showroom en showtuin in Diepenheim of tijdens de pre-order vakbeurs Christmasworld in Frankfurt. Lukt dat niet, dan kunnen we ook naar jou toekomen met onze mobiele ingerichte kerst showwagen. Bel of mail ons voor een afspraak!

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!