Over Imhof & Stevens

Met een uniek assortiment beelden en decoratie en een hoge servicegraad weet Imhof & Stevens zich te onderscheiden in de markt. Maar het jonge bedrijf heeft nog veel meer moois te bieden en kan daarbij bogen op een jarenlange ervaring met beelden in aardewerk, beton, polystone, polyresin, clayfibre en polyester.

Importeur en groothandel Imhof & Stevens is eind 2013 ontstaan uit de samenwerking van twee vertrouwde en gekende spelers in de (tuin)decoratie- en lifestylebranche: Importeur – Groothandel M.I. Decorations te Diepenheim en Importeur – Groothandel Stevens Lifestyle te Rijssen. Op 1 januari 2014 zijn deze twee bedrijven volledig in elkaar geschoven en zijn hun specialiteiten – Clayfibre boeddha’s en polyresin boerderijdieren (M.I.) en decoratieve beelden en figuren gemaakt van polyester (Stevens) – gebundeld binnen de nieuwe firma Imhof & Stevens.

Het gros van de tuinbeelden, figuren en decoratieartikelen van Imhof & Stevens is jaarrond uit voorraad leverbaar. Tot deze uitgebreide jaarrond-collectie behoren tal van levensechte dieren, een ruim assortiment tuinbeelden en tuindecoratie en een al even ruim boeddha-assortiment voor binnen en buiten. Naast de jaarrond-collecties biedt Imhof & Stevens ook twee maal per jaar een commerciële en decoratieve seizoen collectie aan – Voorjaar & Zomer – Najaar & Winter. Deze decoratie artikelen zijn te bewonderen in de showroom te Diepenheim.

Snel, betrouwbaar en 24/7

Behalve een groot assortiment grotendeels unieke modellen biedt Imhof & Stevens klanten een hoge mate van service. Zo tracht het bedrijf alle jaarrond beelden en decoratieartikelen direct uit voorraad te leveren en is er de mogelijkheid van ‘drop-shipment’. Op de site kunnen klanten 24/7 bestellen en ook kunnen ze 5 dagen per week terecht op de Cash & Carry in Diepenheim. In alle gevallen is snelle, betrouwbare levering gegarandeerd.

Meer weten? Imhof & Stevens heet u (op afspraak) van harte welkom in de showroom in Diepenheim.

Imhof & Stevens B.V.

Marc Imhof en René Stevens

Peckedammerstraat 15a – 7478 DE  Diepenheim – The Netherlands
T: +31 (0)547-352322 – F: +31 (0)547-352088
info@imhofstevens.nl – www.imhofstevens.nl